UYURKEN INCELECEKSINIZ! YAğLARLA SAVAşAN 3 MALZEMELI IçECEK HER GüN BIR KILO VERDIRIYOR

Kilo vermek için çeşitli karışımlar deneyebilirsiniz. Sadece 3 malzemeli kür yağları eritiyor. Özellikle aç karnına tüketildiğinde metabolizmayı hızlandırıyor. İşte tarifi...

Spor yapmaya, diyet listeleriyle uğraşmak istemiyorsanız uzman diyetisyenden bir gecede kilo verdiren kür tarifi tam size göre. Sadece 3 malzemeyle hazırlanan kür tarifi ödemi atıyor, yağları yakıyor. Üstelik bütün bunlar siz uyurken oluyor.

İhtiyacınız olan malzemeler:

1 yemek kaşığı yoğurt

1 tatlı kaşığı sumak

Gazı kaçırılmış maden suyu

Malzemeleri karıştırıp uyumadan iki saat önce içeceğiniz bu karışım vücutta yağ yakımını hızlandırıyor. Uzman Diyesityen Ege, daha kesin sonuçlar için bu tarifi 1 hafta boyunca uygulamanızı öneriyor. Süre sonunda bir veya iki beden zayıflamanız mümkün.

NASIL ZAYIFLATIYOR?

Soda (maden suyu) - yoğurt- sumak üçlüsü, diyet ve egzersizle birlikte uygulandığında kilo vermeye yardımcı olabilecek bir karışım. Bu kür, iştahı baskılamaya, metabolizmayı hızlandırmaya ve toksinleri atmaya yardımcı olan çeşitli besin ve bitkileri içerir.

İştahı baskılamaya yardımcı olabilecek kafein, protein ve kalsiyum açısından zengin ve tokluk hissini artıran yoğurt bu kürde vücudunuz için açığa çıkıyor.

Sodadaki kafein ise metabolizmanızı geçici olarak hızlandırabilir.

Bu da, daha fazla kalori yakmanızı sağlar. İçeriğindeki karbonat sayesinde de midenizi daha dolu hissetmenizi sağlayarak daha az kalori almanızda etkilidir.

Sumak ise antioksidan ve anti-inflamatuar özelliklere sahip bir baharattır. Metabolizmayı hızlandırırken ödem atmaya yardımcı olur. İçeriğinde barındırdığı lif, uzun süre tokluk hissi sağlar.

Yoğurt, besin değeri yüksek, laktik asit fermantasyonu sonucunda elde edilen ve canlı laktik asit bakterileri içeren fermente bir süt ürünüdür. İçeriğindeki protein ve probiyotikler sayesinde tokluk hissini artırır ve metabolizmayı hızlandırarak yağ yakımını destekler.

Not: Hamileler, emzirenler, düzenli ilaç kullananlar ve kronik hastalığı olanlar doktor kontrolünde uygulamalıdır.

2024-02-09T12:05:37Z dg43tfdfdgfd