KOLTUK ALTıNA SüRüNCE ETKISI BIR öMüR SüREBILIR! YATMADAN öNCE AşıRı TERLEMEYE SON VERIYOR

Sıcak havalarda koltuk altı bölgesi sık terler ve koku yapar. Sağlık açısından da bu koku risklidir. Şikayeti olanlar için aşırı terlemeye son verecek bir formül var.

Ter kokusu her bireyde farklı nedenlerle ortaya çıkabilir. Hava durumu başta olmak üzere hormonal denge ve beslenme düzeni etkilidir. Ancak aşırı terlemeyi ve ter kokusunu önlemenin doğal bir yolu var. İşte etkili karışım.

Koltuk altına zeytinyağlı sabun sürmek cildin nemlenmesini sağlar. Tahriş ve kuruluğu azaltır.

Doğal bir nemlendirici olan zeytinyağı kuruluğa karşı koruma sağlar. Doğal sabunlar da cildi iyice temizlerken nem kazandırır.

Doğal el yapımı sabun, sentetik sabunlara göre daha faydalıdır. Ciltte doğal bir bariyer oluşturarak, cildin doğal pH dengesini korur, böylece cilt problemlerine karşı koruma sağlar.

Yüksek oranda antioksidan içeren zeytinyağı cildin yaşlanma sorunlarını yavaşlatabilir.

Ter vücut yüzeyine çıktığında ciltteki bakterilerle temas eder ve kokuya neden olur. Bu noktada zeytinyağı ve sabunun etkileri devreye girer.

Düzenli olarak bu karışımı kullanmak, cildin temiz kalmasını sağlar ve böylece kötü kokuların oluşumu azaltılır. Zeytinyağı, cildi beslerken gözenekleri tıkamaz.

Banyodan sonra zeytinyağını uyguladığınızda cildin nemini hapsetmiş olursunuz.

Haftada bir veya iki kez, cildinize yoğun bir zeytinyağı uygulaması yapabilir ve ardından sıcak bir havluyla sararak 10-15 dakika bekletebilirsiniz.

2024-09-06T09:54:44Z dg43tfdfdgfd