1 GECEDE 30 YAş GENçLEşTIREN MADDE! UYUMADAN öNCE SüRMEK GEREKIYOR

Cilde iyi gelen ve kırışıklıkları açan güzellik maddelerinin başında gliserin geliyor. 52 yaşındaki TikToker Simply Loretta yaşından daha fazla küçük görünmesinin sırrını açıkladı. Peki gliserinin faydaları neler?

Gliserin cildi nemlendirir. Yaşlanmaya bağlı ortaya çıkan çizgileri ortadan kaldırır. Peki gliserinin faydaları neler? Cilde katkıları var mı? İşte detaylar...

52 yaşındaki Simply Loretta, insanların onu 22 yaşında gibi gördüğünü belirterek genç görünmesini sağlayan cilt bakımı sırrını paylaştı. 17.2 binin üzerinde beğeni alan videoda "52 yaşındayım, 1970 doğumluyum ve bana çok soru soruluyor. Bana bu kadar pürüzsüz bir cilt veren cilt bakım rutinim nedir?" dedi.

Loretta, cilt bakımında maliyeti oldukça uygun olan gliserini kullandığını açıkladı.

 

Çünkü menopoza girdiğinizde cildiniz kurumaya başlar, elastikiyetini kaybeder ve 'belki bu yardımcı olabilir' diye düşündüm."

CİLDİ SIKILAŞTIRIYOR

Loretta, "Doğru biliyorum, inanması zor ve ben de ilk duyduğumda öyleydim. Aslında TikTok'ta bu kadar kilo verdikten sonra cildini sıkılaştırmak için gliserin kullandığından bahseden bir bayan gördüm ve 'Acaba bana faydası olur mu? 'dedim.

 

Gliserin, suyu cildinizin daha derin seviyelerinden ve havadan cildinizin dış katmanına çekerek nemlendirme sağlıyor.

 

İNCE ÇİZGİLERİ GİDERİYOR

"Aman Tanrım, bu bir oyun değiştirici oldu. Bunu daha önce nasıl bilmiyordum?

Losyonlarınızın çoğuna bakarsanız, muhtemelen üçüncü hatta ikinci bileşenin aslında gliserin olduğunu göreceksiniz . Ve ne yaptığı, aslında nemi hapseder ve böylece cildinizi daha dolgun hissettirir, bu da bu ince çizgilerin bazılarının giderilmesine yardımcı olur."

CİLDİNİZ NEMLİYKEN UYGULAYIN

Loretta daha sonra kameraya maddenin ne kadar "yoğun" olduğunu eline az miktarda dökerek gösterdi. "Doğrudan cildinize uygulamak istemezsiniz, bu yüzden cildiniz nemliyken uygulamak en iyisidir."

700'den fazla kişi düşüncelerini paylaşmak için yorumlar yaptı. Birçok sosyal medya kullanıcısı onun ellili yaşlarında olduğuna inanmıyordu. 

Sosyal medya kullanıcıları "Vay canına, 20'li yaşların sonundayım demekle kurtulursun. Güzel", "Yaşınızın yarısı kadar görünüyorsunuz", "Harikasın ve umarım 50'ye geldiğimde senin kadar güzel görünürüm.", "Senden daha çok kırışıklığım var ve 17 yaşındayım" yorumlarını yaptı.

2023-06-10T06:34:47Z dg43tfdfdgfd